Despre Noi

Degeţele Colorate sunt mânuţe care prin culoare îşi exprimă imaginaţia.
Pentru fiecare degeţel noi un prieten am găsit.
Degeţelul mare s-a împrietenit cu pensula cea jucăuşă. 
Arătătorul e tot băgat în lut, iar cel mic trece-n grabă cu foarfeca. 
Vine mijlociul şi-ndată coase tot. Inelarul în oglindă se priveşte şi se miră 
câte cercuri colorate îl-nconjoară. Împreună ne arată tot ce am creat.

Degeţele Colorate
sunt o echipă de artişti care desfăşoară ateliere de arts & crafts pentru copiii cu vârsta între 3 şi 10 ani. Prin aceste ateliere copiii dobândesc abilităţi artistice, reuşind să se exprime şi să se dezvolte frumos înconjuraţi de artă şi alţi copii.
De fiecare dată atelierele se schimbă prin adăugarea de noi activităţi sau în cadrul lor se aprofundează unele tehnici faţă de care copiii arată un interes crescut.
Ne adresăm acelor copiii care vor să încerce posibilităţile pe care le au prin culoare să creee şi săse joace, dar şi acelora care vor să dobândească cunoştiinţe cu privire la una dintre activităţile atelierului.


Cine suntem noi?
Liliana Dănilă, absolventă Arte Plastice. În prezent se ocupă cu creaţiile hand-made: http://liliart.blogspot.com/.
"Ideea unor ateliere pentru copiii, mi-a venit după ce am observat că fetiţa mea, Emma, de doar un an şi jumătate vrea să se joace şi ea prin culori şi alte materiale în timp ce mami creează. De când a venit Emma pe lume atelierul în care lucrez s-a deschis ochiului ei curios şi mânuţei cu care vrea să prindă tot ce găseşte în cale. M-am gândit în ce fel aş putea face posibil jocul în atelier pentru copii şi am vrut să descopăr ce îi intereseaza pe ei din acest univers de forme, culori, materiale."
Alexandra Dănilă, absolventă UNArte. În prezent este interesată de promovarea scenei culturale româneşti peste hotare: http://inmoodforart.blogspot.com/ .
"Degeţele Colorate înseamnă pentru mine posibilitatea de a face două lucruri care îmi plac în acelaşi timp: să mă exprim artistic şi să lucrez cu copiii. Din această alăturare nu pot ieşi decât lucruri frumoase şi pline de haz."

Persoane interesate